Over John

De afgelopen 10 jaar heb ik mij verdiept in bestaande klantrelaties en de mogelijkheden onderzocht om deze uit te bouwen en te bestendigen. Het is een passie geworden waar ik veel energie van krijg. Ik voel mij dan ook als een vis in het water wanneer ik kan samenwerken met mensen en ze vervolgens met elkaar kan verbinden. Hierdoor ontstaan namelijk altijd weer nieuwe verbindingen.Zo ben je in het verlengde van relatiebeheer óók bezig met acquisitie.

Regelmatig netwerkbijeenkomsten bezoeken, aan beurzen deelnemen, het eigen netwerk benaderen zowel persoonlijk, telefonisch als via social media. Dat zijn de activiteiten die mij aanspreken omdat ze allemaal betrekking hebben op Relatiebeheer én Acquisitie. Daarom bied ik deze diensten aan en voer ze graag voor u uit.

Toen op enig moment mijn werkzaamheden in loondienst ophielden, ben ik alternatieve mogelijkheden gaan verkennen. Na verloop van tijd werd mij duidelijk dat dit het moment was om het heft volledig in eigen hand te nemen. Dit werd nog eens extra benadrukt door contacten uit mijn eigen netwerk. Zij kwamen op een gegeven moment met vragen als: “John, zou je voor mij niet mijn bestaande klantenportefeuille willen bezoeken gedurende een dag per week?” en “Zou je voor mij die vakbeurs van komende maand willen bezoeken om mijn producten daar te promoten?” Deze triggers hebben mij over de streep getrokken en mij doen besluiten een eigen bedrijf te starten!

Mijn doelgroepen zijn kleine zelfstandigen (ZZP’ers) en het MKB tot ongeveer 50 werknemers. Dit zijn de bedrijven die meestal geen tijd en/of budget hebben om zelf hun klantenbestand te onderhouden (relatiebeheer) of uit te breiden (acquisitie).
Zelf ben ik afkomstig uit de zakelijke dienstverlening en daar zal ik mij zeker óók op richten. Echter ik zal mij daar niet toe beperken. Voor diverse branches is Relatiebeheer & Acquisitie van groot belang en vormt het een basis/aanvulling op de continuïteit van de onderneming.

Door maatwerk te leveren kan ik voor elke ondernemer oplossingen bieden op het gebied van Relatiebeheer & Acquisitie. We bespreken vooraf wat u wilt en hoe u dat wilt. Daarbij zal ik u, gevraagd en ongevraagd, adviseren. Als duidelijk is wat u wilt, zal ik aangeven hoe ik denk dat ik uw behoefte het beste kan invullen.

Mijn competenties liggen op de volgende gebieden:

• relaties bouwen en netwerken,
• aandacht geven en begrip tonen,
• behoeften van de klant centraal stellen,
• samenwerken en overleggen,
• oplossingen bieden.

In het verlengde hiervan liggen werkwaarden als kwaliteit leveren, dynamiek, waardering, erkenning én ondernemen!

Perfectie, plezier en harmonie zijn belangrijke uitgangspunten voor mij.

Wilt u vrijblijvend eens kennis maken dan kom ik graag bij u langs.

Het leveren van kwaliteit kost geld, het niet leveren van kwaliteit kost kapitalen.

signature

  • Uw klant centraal
  • Aandacht
  • Professioneel
  • Afspraak is afspraak
  • Maatwerk
  • Deskundig

Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net